Barbora Voráčová

Pojď vyprávět!

Zjisti, jaký typ vypravěče jsi a nauč se to používat! Workshop vyprávění pro děti pod vedením lektorky Báry Voráčové.

Storytelling CZ
Délka: 2x 5h

Storytelling (vypravěčství) je známá a oblíbená divadelní disciplína, která učí, jak vytvořit příběh a sdílet ho s publikem. Jakmile se do storytellingu pustíš, zjistíš, že vypravěčkami a vypravěči jsme úplně všichni. Každý totiž denně vyprávíme a posloucháme několik příběhů. A možná se Ti už někdy stalo, že tě nějaký vypravěč trochu nudil. Možná to byl uspávač hadů nebo jen stydlín, každopádně nebyl na workshopu storytellingu. Kdyby totiž byl, vyprávěl by s radostí a sebevědomím! 

Tak co? Máš chuť to zkusit? Vyprávění má být hlavně zábava a také způsob, jak poznat sám sebe trochu blíž a najít třeba i nové kamarády. Zjisti, jaký typ vypravěčky nebo vypravěče jsi, a nauč se to používat co nejlépe – storytelling se ti bude hodit jak před tabulí, tak mezi kamarády nebo třeba na rande. 

Workshop povede Bára Voráčová, lektorka storytellingu, autorka a dramaterapeutka. Založila seskupení Storytelling CZ a napsala první českou metodiku storytellingu s názvem Storytelling  - Cesta do příběhu. Moc se těší na setkání s Tebou! 

Workshop je určený pro děti ve věku 9-13 let.  

Kde a kdy:  

Workshop proběhne ve vypsaných termínech ve 2 lekcích v Ateliéru Tvůrčího domu Elišky Peškové (Elišky Peškové 333/7, Praha - Smíchov, 150 00)   

Vstupné: 1000 Kč

BLIŽŠÍ INFORMACE
Natálie Šimůnková
mob.: +420 778 886 244
e-mail: simunkova@tvurcidum.cz 

Barbora Voráčová

Pojď vyprávět!

Storytelling CZ
Délka: 2x 5h